Tgrt Haber

Sürpriz Anderson Talisca iddiası: Ezeli rakibe gidiyor!

22 Ağustos 2023 15:08 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 17:15
Sürpriz Anderson Talisca iddiası: Ezeli rakibe gidiyor!

Transfer haberleri: Suudi Arabistan basını, Beşiktaş'ın transferde geri adım attığı Anderson Talisca'nın Galatasaray'a imza atacağını iddia etti. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ın Anderson Talisca​'nın transferinden çekildiğini duyurmasının ardından Suudi Arabistan basınından ses getiren bir iddia daha ortaya atıldı. Bu transfer iddiası sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

'YENİ DURAĞI GALATASARAY​'

Al Nassr​'ın yıldız futbolcuyu gözden çıkardığı iddia edilirken Arap basınından Sport Al-Marsd, gazeteci Al-Zaidi'yi kaynak göstererek Anderson Talisca'nın yeni durağının Galatasaray olacağını yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş, Talisca ile görüşmüş ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle transferden vazgeçmişti.

Al Nassr Teknik Direktörü Castro'nun da Talisca'yı kadro dışı bıraktığı vurgulandı.

TALİSCA'NIN YERİNE COMAN

Yine Arap basınından Ciro 24, Al Nassr'ın Talisca'nın yerine Kingsley Coman'ı düşündüğünü yazdı.

Haberde şu ifadeler yer aldı: "Suudi kulübü, Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı satma arzusu ve hücum hattındaki Mane ile Ronaldo'nun yanına dünyaya kendini kabul ettirmiş bir oyuncuya imza attırma amacında... Kulüp, bunun için ilk alternatif olarak Kingsley Coman'ı belirledi."

Anderson Talisca birkaç ay önce Al-Nassr ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

GALATASARAY YÖNETİMİNDEN TALİSCA SÖZLERİ

Anderson Talisca iddiaları basında yer alırken, söz konusu haberler Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'e soruldu. Öztürk, Anderson Talisca sorusuna "Bunu Erden Bey’e sormanız gerekiyor. Sorumlu yönetim kurulu üyemiz o. Şık olanı o olur" cevabını verdi.

"TRANSFERLE ŞAMPİYON OLUNMUYOR"

Transfere de değinen Metin Öztürk, "Transferle şampiyon olunmuyor. Geçen sene harika bir takımla, harika bir şampiyonluk yaşadık. Bu sene de en iddialı takımız. Kalbimden geçen şampiyonluk. Rakiplerimize de saygısızlık etmek istemiyorum. Onlar da iyi transferler yaptılar." şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...