Tgrt Haber

Survivor 2016'nın ünlüler kadrosunda kimler var - Acun Survivor ünlüler, gönüllüler (Survivor 2016 Kadrosu)

15 Aralık 2015 14:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29
Survivor 2016'nın ünlüler kadrosunda kimler var - Acun Survivor ünlüler, gönüllüler (Survivor 2016 Kadrosu)

Survivor 2016, için nefesler tutuldu, herkes merakla kimlerin yarışacağını bekliyor. Acun, bir kaç ismi Twitter hesabından açıkladı. Acun survivor, Survivor 2016 Kadrosu, Acun Ilıcalı, Serhat akın, serhat, serhat suvivor, İşte Survivor 2016 kadrosu, Survivor 2016 kimler olacak, Survivor yeni sezon kadrosu, Survivor ünlüler, survivor gönüllüler, ünlüler Kadrosu, 2016 kadrosu ve Survivor 2016 yarışmacıları kimler sorusunun cevabı haberimizde... Acun sürpriz bir ismi açıkladı o da Serhat Akın!

Survivor 2016, için nefesler tutuldu, herkes merakla kimlerin yarışacağını bekliyor. Acun, bir kaç ismi Twitter hesabından açıkladı. Acun survivor, Acun Ilıcalı, Serhat Akın, serhat survivor, Survivor 2016 Kadrosu, İşte Survivor 2016 kadrosu, Survivor 2016 kimler olacak, Survivor yeni sezon kadrosu, Survivor ünlüler, survivor gönüllüler, ünlüler Kadrosu, 2016 kadrosu ve Survivor 2016 yarışmacıları kimler sorusunun cevabı haberimizde... Acun bir ismi açıkladı o da Serhat Akın!
Survivor 2016 için nefesler tutuldu, herkes merakla kimlerin yarışacağını bekliyor. Acun bir kaç ismi Twitter hesabından açıkladı. İşte Survivor 2016 kadrosu, Survivor 2016 kimler olacak, Survivor yeni sezon kadrosu, Survivor ünlüler gönüllüler 2016 kadrosu ve Survivor 2016 yarışmacıları kimler sorusunun cevabı burada... Ekran reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da yeni program için kadrolar yavaş yavaş şekilleniyor. İlk olarak Yılmaz Morgül'ün yarışmada olacağı netlik kazanırken daha sonra bir dönem Trabzonspor'da da oynamış eski futbolcu Yattara'nın olacağı belirtilmişti. Yeni sezon son olarak sunucu ve oyuncu Yunus Günçe'nin adada ter dökeceği duyuruldu.Yarışma kadrosunda olacağı öğrenilen diğer isimler ise şöyle: "Yılmaz Morgül, Ayşegül Melisa Doğan, Kerem Bursin, Tuğba İldiz, Yasemin Allen, Özgün, İnci Satır, Selin Şekerci, Gökhan Tepe, Dilara Gönder, Oğulcan Engin." survivor 2016 kadrosuna son olarak Yunus Günçe dahil oldu.

Survivor 2016'nın ünlüler kadrosunda kimler var - Acun Survivor ünlüler, gönüllüler (Survivor 2016 Kadrosu)

Survivor’a Süper Lig’den sürpriz transfer!

Survivor 2016 ünlüler takımına İbrahim Yattara’yı dahil eden Acun Ilıcalı forvete takviye yapacak mı? Ilıcalı elinde imkan olsa Süper Lig’in hangi yıldızını Dominik’e götürürdü? Hangisi Survivor’a daha yakın: Van Persie mi, Umut Bulut mu?Ekranın ‘reyting garantisi’ yarışması Survivor, 2016 için de kolları sıvadı. Gönüllüler takımı henüz belli olmazken yarışacak ünlülerin isimleri bir bir açıklanmaya başladı. Yılmaz Morgül ve ve İbrahim Yattara’nın ardından Yunus Günçe’nin de ünlüler takımında yarışacağı açıklandı.

İşte Survivor 2016'da yeni sürpriz!

Her yıl reyting rekorları kıran Survivor bu senede çok konuşulacağına benziyor. Bir brinden farklı ünlüler ile anlaşan Acun Ilıcalı bu seferde eski Fenerbahçe’li forvet Serhat Akın ile anlaştı. Yılmaz Morgül ve İbrahima Yattara'nın yarışacağını açıklayan Acun Ilıcalı'nın son bombası Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın oldu.Yattara'nın ardından Serhat Akın'ın da yarışacak olması Survivor 2016'da iki eski futbolcunun mücadelesine sahne olacak.Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Tv8’de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır” yazdı.Serhat Akın’ın bu paylaşımı “Survivor’a mı katılıyor?” sorularını akıllara getirdi.

Survivor 2016'nın ünlüler kadrosunda kimler var - Acun Survivor ünlüler, gönüllüler (Survivor 2016 Kadrosu)

ACUN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN O ÜNLÜYÜ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından İbrahim Yattara'nın Survivor'da olacağını açıkladı. 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olan ve yıllarca Türkiye'de top koşturan İbrahim Yattara, ülkemizde iz bırakan yabancı futbolculardan biri olmuştu. Gineli futbolcu şimdi yeşil sahaların ardından zorlu Survivor parkurlarında gücünü gösterecek.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR

1980 doğumlu olan Gineli Ibrahim Yattara'nın ismini futbolseverler 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olmasıyla duydu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu.

Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kulüp tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olan Yattara, 187 maçta oynadı.

2010-2011 sezonunun sonunda takımdan ayrılan futbolcu, Suudi Arabistan'da Al Shabab'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon top oynayan Yattara, tekrar Türkiye'ye döndü ve Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu. Sakatlıklarla boğuşan Gineli yıldız Güney ekibinde sadece 4 maçta forma giydi Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

SURVİVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İnternet üzerinden gönüllüler için başvurular devam ederken, ünlü isimlerle de görüşmeler başladu. Survivor 2016 bu sene diğer yılların aksine erken başlayacak ve daha uzun sürecek. Program Ocak ayının son haftası ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. TV8 ekranlarında olacak. 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor için ünlü isimlerin adı geçiyor. Yarışma gelecek sene de Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak.

SURVİVOR 2016’DA KİMLER YARIŞACAK?

Survivor 2016’nın Acun Medya tarafından açıklanan ilk üç ünlü yarışmacısı Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve oyuncu Yunus Günce olmuştu. Önümüzdeki günlerde yarışmacı kadrosunun kesinlik kazanacağı Survivor için bir çok ünlü ismin adı geçiyor.

Yılmaz Morgül Survivor 2016’da yarışacak.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,

Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan

Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.  Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Yarışma başlangıcı belli olduktan sonra Acun'un bir başka fenomen yarışması olan Ütopya'nın yarışmacılarından Semih Öztürk ve İnci Satır'ında bu yıl ki Survivor 2016 gönüllüler kadrosu içerisinde yer alacağı belirtildi. Ütopya yarışmasından elenerek ayrılan bu ikili şanslarını bir de Survivor 2016'da deneyecek gibi görünüyor. Merve Oflaz'ın birinci olan tek kadın yarışmacı olmasından sonra bir daha hiçbir kadın yarışmacı birinci olamamıştı. Bu yılda bir kadın yarışmacı birinci olur mu merak ediliyor. Güç gerektiren oyunlarda oldukça zorlu mücadeleler olduğu için yarışma içerisinde sporla daha önceden uğraşan kişiler Dünya da bir çok ülke de yayınlanan yarışmanın Türkiye'de bu kadar tutulmasının sebebi ise her hafta yaşanan heyecanlı yarışmaların olduğu düşünülüyor.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU
Birbirinden iddalı yarışmacıları ile reytingleri alt üst etmeye gelmeye hazırlanan Survivor 2016 ünlüler kadrosu içinde belli olan isimler Yunus Günce, Yılmaz Morgül, Yattara, Ebru Öztürk,Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagihan Karadere oldu. Profesyonel boksör ve güreşci olan Çağan Atakan Arslan geçtiğimiz sezon All Star şampiyonu Turabi'ye benzetiliyor ve Turabi'nin yerini alacağı düşünülüyor. Acun ılıcalı'nın hem sunuculuğunu hem yapımcılığını üstlendiği yarışma henüz başlamadan en çok arananlar ve konuşulanlar arasında yer aldı. Kadrolar belli oldukça Acun ılıcalı Twitter hesabından duyuru yapıyor. Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Selin Şekerci ise twitter hesabından yaptığı açıklama ile Survivor'a katılmayacağını ve ortaya atılan iddaların yalan olduğunu belirtti. Şu sıralar yeni dizisi Acı Aşk'ın ekranlara gelen Selin Şekerci'nin kadroda yer almayacağı iyice kesinleşti.

TUĞBA ÖZAY
10 Şubat 1978 yılında İzmir'de doğan Tuğba Özay 1995 yılında yapılan Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuş daha sonra da mankenliğe başlamıştır. Annesi Antalyalı olan mankenin babası ise Trabzonludur. Öğretmen bir anne ve ders kitapları yazarı bir babanın kızı olan Özay Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümün'de okumuştur. Tuğba Özay bir çok spor dalıyla uğraşmış ve güzellik yarışmasına katılmadan önce Vakko'nun defilelerinde yer almıştır. Yüzme, yelkencilik ve voleybol gibi sporlarla uğraşan ünlü manken Fenerbahçe'nin voleybol takımında da oynamıştır.

YILMAZ MORGÜL
Yarışmaya katılacağı kesinleştiktan sonra Yılmaz Morgül kimdir soruları sorulmaya başlandı. 14 Ocak 1964 yılında doğan Yılmaz Morgül ilkokulu İshakağa'da, ortaokulu Ziya Ünsel'de, liseyi de Ferit İnal'da okudu. Daha sonra bir çok işlerde çalışan sanatçı garsonluk, inşaat işçiliği gibi meslekleri icra ederek kendi parasını kazanmaya çalıştı. Yedi yaşındayken babası vefat eden sanatçının altı kardeşi daha vardır. Rizeli olan Morgül'ün babası da tulum sanatçısıydı. Sürekli müzikle iç içe büyüyen Morgül 11 yaşında Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı. Belediye konservatuarında okuduktan sonra Bakırköy, Kadıköy, Kalamış, Beşiktaş ve Üsküdar Musiki Cemiyetlerinde dersler aldı.

YUNUS GÜNÇE
Yarışmaya katılacağı kesinleştikten sonra Yunus Günce kimdir soruları oldukça sık sorulmaya başlandı. Aslen Trabzonlu olan Yunus Günçe 1976 yılında Almanya'da doğmuştur. Survivor 2016 kadrosu isimlerinden Günçe dj'lik olarak başladığı kariyerine daha sonra tv sunuculuğu, dizi oyunculuğu ve stand up gösterisi gibi işleri de eklemiştir. Number One Tv'de başladığı kariyerine Radio Hot'ta ve Best Tv'de devam etmiştir. İlk dizi kariyerine TRT'de yayınlanan Koçum Benim dizisi ile başlamıştır. Bu dizi de Gökhan isimli role hayat vermiştir. Sinema filmlerinde de yer alan oyuncu Hırsız Var, O Şimdi Asker gibi filmlerde rol almıştır

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
Ünlü boksör Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 doğumludur. On altı yaşında başladığı spor hayatına on yedi yaşından itibaren dövüş sporları ile ilgilenerek devam etmiştir. İlk olarak vücut geliştirme yapan Arslan hem Türkiye hem de dünya genelinde bir çok spor müsabakasında başarı elde etmiştir. Daha sonra ise hem dizilerde rol almış hem de modellik yapmıştır. Survivor 2012 yarışmacısı olan Hasan Yalnızoğlu gibi o da Best Model of Turkey yarışmasından sonra mankenlik yapmaya başlamıştır.

NAGEHAN KARADERE
Milli Atlet Nagihan Karadere kadroda açıklanan altıncı isim oldu. 1984 yılında doğan ve Fenerbahçe'de yetişen sporcu 2003 yılında Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu. Sürat koşuları dalında bir çok madalya kazanan Karadere Çin'in Shenzhen şehrinde yapılan 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda yapılan bayrak yarışında gümüş madalya kazandı. Nagihan Karadere'nin 400 metre engelli yarışında da bronz madalyası bulunuyor.

EDA AKKAYA KİMDİR

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Akkaya Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berk 6 Mart 2016 21:46

O nihal varya tam bir mandofon o gerizekalıyı şu adadan gönderin peyzar etti bizi bir oyun dahi aldığını henüz göremedik o mandafonu acilen gönderin

elif ygit 6 Mart 2016 09:03

acun abi seni çok seviyorum çok çok

jila21 Şubat 2016 23:00

bu nagihan tam bir piskopat ona tavsiyam bir süre timar hane de yatsin tedavi olsun

mikail 8 Şubat 2016 22:30

Iyi yani 3 iyundur kazaniyiz

Selim 4 Şubat 2016 18:29

Selin şekerci acı aşk ta oynuyor

Leyla31 Ocak 2016 16:11

Seneye kısmetse olur yarısmacıları olsun çok kızışmalı olur

Gunesh31 Ocak 2016 09:35

Kerem bursin yok ama ya bu kadroda kesinlikle olmali

damla23 Ocak 2016 15:44

Kesinlikle ayşegül gelmeli o yarışmanını birincisi olmalı

sahar23 Ocak 2016 14:42

Merhaba.ben anamadim kerem bursin,yasemin,gokhan tepe hich yok sizin gosterdiginiz kadroda!!!!!!!

diana10 Ocak 2016 17:34

bence murat ceylan omali o cok guclu biri

abdulkdir10 Ocak 2016 12:59

Bu sene daha guzel tabi anildan daha iyi olmasada

amara23 Aralık 2015 21:35

Sabırsızlıkla bekliyoz ...

Kenan23 Aralık 2015 18:18

Bence turabininde olmasi lazim adam ya

Sonraki Haber Yükleniyor...