Tgrt Haber

Temsilcilerimizin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

07 Ağustos 2023 15:21 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 15:47
Temsilcilerimizin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

Son dakika spor haberi: UEFA Avrupa Konsferan Ligi 2. ön eleme turunda rakiplerini saf dışı bırakarak yollarına devam eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, 3. ön eleme turunu da geçmeleri halinde play-off aşamasına kalacak. Temsilcilerimizin play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi​'nde yer alan temsilcilerimiz Fenerbahçe​, Beşiktaş​ ve Adana Demirspor​, 2. ön eleme turundaki rakiplerini eleyerek 3. ön eleme turuna geçmeyi başarmıştı.

3. ön eleme turunu da geçmeleri halinde play-off aşamasına kalacak olan temsilcilerimizin play-off aşamasındaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

İşte temsilcilerimiz play-off turundaki muhtemel rakipleri:

FENEBAHÇE

Fenerbahçe, Maribor​'u elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turunda Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor, Osijek'i elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Olympiacos-Genk eşleşmesinin mağlubu ile eşleşecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...