Tgrt Haber

Tete Fenerbahçe için İstanbul'da! Anlaşma sağlandı, alacağı ücret belli oldu

03 Ağustos 2023 13:37 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 13:50
Tete Fenerbahçe için İstanbul'da! Anlaşma sağlandı, alacağı ücret belli oldu

Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Tete transferinde son aşamaya geldi. Yıldız futbolcu ve menajeri İstanbul'a gelirken Fenerbahçe'den alacağı ücret de belli oldu! İşte detaylar...

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe​, sezona hızlı bir giriş yaptı.

Yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-lacivertliler, Brezilyalı​ futbolcu Tete​'yi de transfer​ etmek için yoğun mesai harcarken sıcak bir gelişme yaşandı.

TETE VE MENAJERİ İSTANBUL​'DA

Skorer'in haberine göre; Fenerbahçe, Tete transferinde son aşamaya geldi. Brezilyalı futbolcu menajeri ile İstanbul'a geldi. 

Tete ve menajeri sarı-lacivertli ekiple görüşmelerini sürdürüyor. Transferin her an gerçekleşebileceği ifade edildi.

ALACAĞI MAAŞ DA BELLİ OLDU!

Fenerbahçe, Tete transferini bitirdi. Yıldız futbolcunun sarı-lacivertlilerden alacağı maaş da belli oldu.

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Brezilyalı Tete ile her konuda anlaşma sağladı. Başarılı futbolcu, sarı-lacivertlilerden yıllık 4.5 milyon Euro maaş alacak.

UKRAYNA-RUSYA SAVAŞI NEDENİYLE BOŞA ÇIKTI

Tete, şu anda aslında Shakhtar’ın oyuncusu olsa da Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti.

Bu kuralara göre bu iki ülkedeki yabancı futbolculara, 2024'ün haziranına kadar sözleşmelerini askıya alma hakkı tanındı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...