Tgrt Haber

TFF, Amatör futbolda uygulanacak esasları yürürlüğe koydu!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 18:31 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 18:37
TFF, Amatör futbolda uygulanacak esasları yürürlüğe koydu!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, amatör liglerde uygulanmaya başlanacak olan esasları yürürlüğe koydu. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada " Amatör futboldaki atılımların bir kelebek etkisiyle tüm liglere yansıyacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu​ ve Amatör Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm imzasıyla yayımlan esaslar, federasyonun internet sitesinden de paylaşıldı.

"KELEBEK ETKİSİYLE TÜM LİGLERE YANSIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Başkan Hacıosmanoğlu önsöz yazısında "Türkiye Futbol Federasyonu olarak bizler de amatör futbolu daha da geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Amatör futboldaki atılımların bir kelebek etkisiyle tüm liglere yansıyacağını düşünüyoruz. En alt liglerden itibaren futbolu doğru bir sisteme oturtup adil şekilde kalkındırırsak ancak o zaman Türk futbolunun marka değerini yukarı çıkarmış oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

"DAHA GENİŞ KİTLELERE SEVDİRECEĞİZ"

Ural Aküzüm ise sunuş yazısında "Amatör futbol için TFF Yönetim Kurulu olarak desteklerimizi devam ettireceğiz. Amatör futbola verdiğimiz değer ölçüsünde ülkemiz futbolunun altyapısını daha sağlam, daha sağlıklı kılacağız ve bu oyunu çok daha geniş kitlelere sevdireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...