Tgrt Haber

TFF ve Beşiktaş arasında puan silme gerilimi... TFF'nin açıklamasına Beşiktaş'tan cevap

04 Nisan 2023 14:38 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 14:49
TFF ve Beşiktaş arasında puan silme gerilimi... TFF'nin açıklamasına Beşiktaş'tan cevap

TFF Başkanı Büyükekşi'nin açıklamaları sonrası uzun bir açıklama yapan Beşiktaş'a TFF'den cevap geldi. Beşiktaş'tan bu açıklamaya da cevap gecikmedi.

Dün Türkiye Futbol Federasyou Başkanı Mehmet Büyükekşi​'nin Süper Lig'den çekilen Hatayspor​ ve Gaziantep FK​'nın maçlarının tescil kararıyla ilgili konuşmasının ardından Beşiktaş​ uzun bir açıklama yayınlamıştı. TFF​ Beşiktaş'ın açıklamaları sonrası yeni bir açıklama yayınladı. 

TFF'nin yayınladığı açıklamada "11 Süper Lig Kulübümüzün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/TFF_Org/status/1643211842343301120

BEŞİKTAŞ'TAN CEVAP GECİKMEDİ

TFF'nin sosyal medyadan yayınladığı açıklama tweetini alıntılayan Beşiktaş resmi hesabı, ''Ayrıcalık değil, ADALET istiyoruz.'' notuyla paylaştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...