Tgrt Haber

Son dakika haberi: TFF'den Stefan Kuntz açıklaması

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 17:14 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 17:37
Son dakika haberi: TFF'den Stefan Kuntz açıklaması

Son dakika haberi: EURO 2024 elemeleri mücadelesinde Eskişehir'de Ermenistan'dan 1 puanı son dakikalarda kurtaran ve hazırlık maçında Japonya'ya kaybeden A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı iddia edilmişti. TFF'den konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

EURO 2024 elemeleri​ mücadelesinde Eskişehir'de Ermenistan'dan 1 puanı son dakikalarda kurtaran ve hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 kaybeden A Milli Takım​'ın teknik direktörü Stefan Kuntz​'un koltuğu sallanıyordu.

Alman hocayla yolların ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta Kuntz'un yerine gelebilecek adaylar bile öne sürülmüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

TFF: "HABERLER VE İDDİALARA GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

TFF'den yapılan açıklamada, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi​ ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur." denildi.

https://twitter.com/TFF_Org/status/1703774011426001299

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...