Tgrt Haber

TFF'den yabancı kuralı açıklaması! Haftaya açıklanıyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 15:43 - Güncelleme : 07 May 2023 15:49
TFF'den yabancı kuralı açıklaması! Haftaya açıklanıyor

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gelecek sezon liglerde uygulanacak yabancı kuralını haftaya açıklayacaklarını duyurdu.

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olan Samsunspor​'un kupa töreni için bu kente giden Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi​, havalimanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezon uygulanacak 'yabancı kuralı' hakkında konuşan Başkan Büyükekşi, "Süper Lig'de seneye yabancı kuralı nasıl işlenecek onunla ilgili onları çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizle de toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulunda karar alıp kamuoyuna açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR'A TEBRİK

Süper Lig​'e 11 yıl aradan sonra çıkan Samsunspor'a da değinen Büyükekşi, "Samsun'u tebrik ediyorum. 11 yıllık bir özlem vardı. Samsunspor yıllarca Süper Lig'de mücadele etmiş bir takım. Bu akşam kupasını vereceğiz. Bu kupanın başka bir özelliği de var. 2023, cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki yıl güzel bir mücadele gösterir Samsunspor. Fair-play içerisinde Süper Lig'e renk katar diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...