Tgrt Haber

Toni Kroos, Arda Güler'e hayran kaldı: Bu adam tam bir çatlak!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 15:33 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 16:01
Toni Kroos, Arda Güler'e hayran kaldı: Bu adam tam bir çatlak!

Türk futbolseverlerin yanı sıra İspanyol basını da Arda Güler'in sahaya çıkacağı ilk maçı dört gözle bekliyor. Sevilla mücadelesiyle ilk resmi sınavına çıkması beklenen genç yıldız antrenmanlardaki performansıyla takım arkadaşlarını şaşırtmaya devam ediyor. Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, milli futbolcumuzu öve öve bitiremedi. İşte detaylar...

ABD kampında dizinden yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olduktan 2 ay sonra sahalara dönmek üzereyken bu sefer sol arka adalesinde yaşadığı sakatlık​ sebebiyle 3 hafta daha takımdan uzak kalan Arda Güler​, sahalara dönmeye hazırlanıyor.

İspanyol basının performansını en çok merak ettiği isimlerin başında genç yıldız geliyor.

SEVİLLA​ MAÇIYLA SİFTAH YAPABİLİR

İspanya basınından AS'ta yer alan habere göre; Arda Güler, sakatlığını tamamen atlattı.

Bu hafta oynanacak olan Sevilla maçında ilk kez Real Madrid​ forması giyebilir. Real Madrid, Sevilla ile 21 Ekim'de kozlarını paylaşacak. Arda bu maçta forma giyerse Real Madrid formasıyla ilk kez sahaya çıkmış olacak.

TONİ KROSS'U MEST ETTİ

Real Madrid'in dünyaca ünlü Alman yıldızı Toni Kroos​, Arda Güler'in antrenmanlarda sergilediği yetenekleri karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda ABD kampında, "Arda Güler hakkındaki ilk izlenimlerim; büyük bir yetenek, tekniği olağanüstü. Sol ayağıyla şutları mükemmel... Ona baktığınızda “Bunu nasıl yapmış olabilir, bu pası oraya nasıl verdi?” diyorsunuz... Öğrenmeye de açık. Bazı 18 yaşındakiler gibi değil. İstekli. Çok zekice bir transfer olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

KROOS'A TERS ÇALIM ATMIŞTI!

Toni Kroos, Arda Güler'in Real Madrid'e imzası sonrası ilk idmanlarda milli oyuncumuzal bire bir mücadele etmişti. Sosyal medyaya düşen bir videoda Arda Güler'in Toni Kroos'a attığı ters çalım sonrası Alman futbolcu, iki elini başına götürerek reaksiyon vermiş ve şaşkınlığını gizleyememişti.

Arda Güler henüz Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkamasa da antrenman performansıyla dünya yıldızlarını kendine hayran bıraktırdı.

KROOS: "BU ADAM BİR ÇATLAK!"

İspanyol basınında çıkan haberde, Kroos'un, sakatlığını atlatarak ilk maçına çıkmaya hazırlanan Arda Güler'le ilgili yeni sözleri de yer aldı. Haberde, Kross'un Arda için "Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor." dediği öne sürüldü.

"TONİ KROOS, ARDA GÜLER'İN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ"

Haberin detayında, "Arda Güler henüz 18 yaşında ve muazzam bir potansiyele sahip. Geleceğin Real Madrid'ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Toni Kroos onun en büyük destekçisi." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sefa17 Ekim 2023 16:58

Nazar duası okuyalım da sakatlanman bari evladımız gururumuz.

Sonraki Haber Yükleniyor...