Tgrt Haber

Trabzonspor genç yıldız adayını transfer etti: Maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
14 Haziran 2023 12:54 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 13:06
Trabzonspor genç yıldız adayını transfer etti: Maliyeti belli oldu

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor genç ve potansiyelli isimlere de yöneliyor. Bordo-mavililer, Altınordu'nun genç yıldız adayını renklerine bağladı. Fırtına'nın bu transfer için ödeyeceği bonservis belli oldu.

2021-2022 sezonunda Abdullah Avcı​ yönetiminde şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor​, 2022-2023 sezonunda beklenen performansın çok altında kaldı.

Bordo-mavililerde kötü gidişin bir türlü düzelmemesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrılmış, yerine Nenad Bjelica​ göreve getirilmişti.

Sezonu 57 puanla 6. sırada tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına start verdi.

ONURALP ÇEVİKKAN, TRABZONSPOR'DA

Kaliteli, yıldız isimlerin  yanı sıra genç oyuncu transferlerine de büyük önem veren veren Trabzonspor, TFF 1. Lig'e veda eden Altınordu'nun genç file bekçisi Onuralp Çevikkan'ı renklerine bağladı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Trabzonspor'un Altınordu'dan kadrosuna kattığı Onuralp Çevikkan'ın maliyeti belli oldu.

17 yaşındaki Milli kaleci için 700 bin Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 25 pay karşılığında anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

HOFFENHEİM DA PEŞİNDEYDİ

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Onuralp ile Hoffenheim kulübü de ciddi şekilde ilgileniyordu. Ancak Trabzonspor transferde hızlı davranıp, işi bitirdi.

 

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zeki15 Haziran 2023 12:03

Altınordu’dan aldığımız hiçbir genç A takıma giremedi. Ya biz seçmeyi bilmiyoruz, ya da Trabzon havası çocuklara yaramıyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...