Tgrt Haber

Trabzonspor iddiaları hakkında Çağdaş Atan: Daha yeni geldik

11 Mart 2023 14:04 - Güncelleme : 11 Mart 2023 14:27
Trabzonspor iddiaları hakkında Çağdaş Atan: Daha yeni geldik

Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonra teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda bulunan Çağdaş Atan'dan iddiaların sonunu getirecek bir açıklama geldi.

Trabzonspor​'da Abdullah Avcı​'dan boşalan teknik direktör koltuğu için adı geçen Çağdaş Atan​ ve kulübü Kayserispor​'dan iddiaları yalanlayan açıklamalar geldi. Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor forması da giymiş olan teknik adamın Trabzonspor teknik direktörlüğüne olumlu bakması bekleniyordu ancak yaptığı açıklamayla tüm iddiaları sonlandırdı.

''DAHA YENİ GELDİK''

Trabzonspor teknik direktörlük koltuğu için adının geçtiği iddialara yönelik başarılı teknik adamdan "Nereye ayrılıyoruz. Daha yeni geldik. Buradayız" açıklamaları geldi.

''DELİ SAÇMASI''

Kayserispor başkanı Ali Çamlı hocasının kulübü bırakmak istemediğini ve takımda kalacağını "Çağdaş, bu şehrin evladı. Saçma sapan, deli saçması, o yazan çizen, ruh hastası adamlara deyin ki; Çağdaş, Kayseri'de kendisini ait hissediyor. Kayserispor'da yapacağı çok iş var. Bunları tamamlamadan Çağdaş hiçbir yere gitmeyecektir. Bu şehirde benden çok Çağdaş hoca değer görüyor" sözleriyle ifade etti. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...