Tgrt Haber

Trabzonspor, Umut Güneş transferini resmen açıkladı: Maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2023 15:42 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 15:47
Trabzonspor, Umut Güneş transferini resmen açıkladı: Maliyeti belli oldu

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor, transfer döneminin son gününde Alanyaspor'un orta saha oyuncusu Umut Güneş'i kadrosuna kattı. Transferin maliyeti de belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor​, Alanyaspor'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Umut Güneş’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fırtına, Alanyaspor'a 3 taksit halinde 2.3 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 pay ödeyecek.

Bordo-Mavili ekipten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu​ Umut Güneş'in, Kulübümüze transferi konusunda Alanyaspor ve oyuncunun kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Hizmetlerinden dolayı Umut Güneş'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

MAAŞI BELLİ OLDU

Trabzonspor, Umut Güneş ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki oyuncu 4 yılda toplam 41 milyon TL kazanacak.Opsiyon devreye girerse 2027-2028 sezonunda ise 14 milyon TL ücret alacak.

Alanyaspor ise yaptığı duyuruda "Futbolcumuz Umut Güneş'in Trabzonspor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Hizmetlerinden dolayı Umut Güneş'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1702661044080877706

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...