Tgrt Haber

Trabzonspor yeni hocasını Hırvatistan'da buldu: Nenad Bjelica

17 Nisan 2023 11:46 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 11:59
Trabzonspor yeni hocasını Hırvatistan'da buldu: Nenad Bjelica

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor son olarak Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile görüşerek anlaşma noktasına geldi.

Abdullah Avcı'nın ve Orhan Ak'ın istifalarının ardından teknik direktörsüz kalan ve arayışlarını sürdüren Trabzonspor​ birçok isimle görüşürken daha önce basında yer almayan flaş bir isim için iddia ortaya atıldı. 

TÜRKİYE'DE GÖREV YAPMADI

Sergen Yalçın​, Vincenzo Montella​ ve Andrea Pirlogibi ülkemizde görev yapan isimlerle görüşen ve sonuç alamayan Trabzonspor ülkemizde hiç görev yapmamış bir isme yöneldi.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor Hırvat teknik adam Nenad Bjelica​ ile görüşerek anlaşma noktasına geldi. Hırvatistan Ligi'nden Dinamo Zagreb'i ve NK Osijek'i çalıştıran ve Ağustos ayından bu yana boşta olan Nenad Bjelica ile prensipte anlaşarak Türkiye'ye davet etti.

Dinamo Zagreb'in başında çıktığı 99 maçta aldığı 71 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 mağlubiyetlik performansla dikkatleri çeken Hırvat hoca, 2020-21 sezonunun başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Anlaşmaya yakın olunmasına rağmen Fenerbahçe Erol Bulut'u tercih etmişti. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...