Tgrt Haber

Trabzonspor'da ayrılık! Lig bitmeden sözleşmesi feshedildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 15:54 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 16:03
Trabzonspor'da ayrılık! Lig bitmeden sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor’un devre arasında Gaziantep FK’dan kiraladığı Lazar Markovic, ailevi sorunlarını gerekçe göstererek lig bitmeden sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı.

Trabzonspor’da bir öneti teknik direktör Abdullah Avcı​ döneminde, Edin Visca’ya alternatif olarak Gaziantep FK’dan kiralanan Lazar Markovic’in sözleşmesi lig bitmeden feshedildi.  Teknik direktör Nenad Bjelica’nın oyuncuyu yeni sezon kadrosunda düşünmediğini yönetimi bildirdiği bu nedenle Sırp oyuncu ile masaya oturulmadığı  belirtildi.

VEDA MESAJI YAYIMLADI

Ligin son haftasında bordo-mavili takıma veda eden Sırp oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı duyurdu.

Trabzonspor'da ayrılık! Lig bitmeden sözleşmesi feshedildi

Ailevi sorunlarını gerekçe gösteren Markovic, "Kişisel ailevi sorunlarımdan dolayı sezonu birkaç gün erken bitirmek zorunda kaldım. Trabzonspor’un tüm oyuncularına, taraftarlarına ve çalışanlarına gelecekte bol şans diliyor, en iyi dileklerimi sunuyorum. Beni kabul ettiğiniz için teşekkürler” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...