Tgrt Haber

Trabzonspor'da başkan adayı Ertuğrul Doğan'dan birlik mesajı

22 Mart 2023 13:25 - Güncelleme : 22 Mart 2023 13:43
Trabzonspor'da başkan adayı Ertuğrul Doğan'dan birlik mesajı

Trabzonspor'da başkanlık seçimi öncesi tek aday Ertuğrul Doğan planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor​'da bu hafta sonu yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesi şu anki başkan vekili ve seçim öncesi tek aday olan Ertuğrul Doğan​'dan birlik mesajı geldi. 

''TEK YÜREK ÇIKALIM''

Seçimli olağanüstü genel kurul öncesi Doğan, "Genel kurula tek listeyle giriyoruz, tek yürek çıkalım. Her zamankinden çok kenetlenmeye, desteğe ihtiyacımız var. Bu hiç kimsenin tek başına yapacağı bir iş değil." diyerek birlik vurgusu yaptı. 

Kulübün sorunlarının da çözüm yollarını da bildiklerini savunan başkan adayı Doğan, "Tüm camia birlik beraberlik içinde Trabzonspor'da yine güzel günler yaşamak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Kulübün bulunduğu durumu biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Camianın, kurulların yaptığı tavsiyeleri dikkate alarak bu süreçten hep beraber çıkacağız." sözlerini kullandı.

''TRABZONSPOR KİMSENİN CEBİNE SIĞMAZ''

Trabzonspor'un içinde bulunduğu mali zorlukların üstesinden geleceklerini vurgulayan Ertuğrul Doğan, "Kimse merak etmesin. Açıklanan ve aciliyeti olan bu borcun üstesinden geleceğiz. Trabzonspor'a gelir getirici çalışmalarımız var. Bir taraftan bu sorunları çözerken, diğer taraftan sportif başarıdan da ödün vermeyeceğiz. Şu anda Ertuğrul Doğan'ın ilk yapacağı, parasal konuları çözmek. Günde en az 10 saat sponsorlarla görüşüyorum. Sponsorlardan olumlu cevap alıyoruz, almaya da devam edeceğimize inanıyorum. Trabzonspor, kimsenin cebine sığmaz. Bu, tek başına benim veya başka birinin halledeceği iş değil. İlk etapta acil ödenmesi gereken paranın büyük kısmı bulundu. Yönetim kurulundan da destek alınacak." ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'da başkan adayı Ertuğrul Doğan'dan birlik mesajı

HEDEF 25 MİLYON EURO

Ertuğrul Doğan ayrıca kadrodaki maaş bütçesini hakkında, "Şu anda kadro maliyeti 37-38 milyon euro. Bu maliyeti 25 milyon euro seviyesine düşürmeyi hedefliyoruz." sözleriyle net bir hedef koymuş oldu.

ABDULLAH AVCI​ DÜŞÜNÜLMÜYOR

Abdullah Avcı'nın istifası sonrası teknik direktör koltuğunda kimin olacağı konusuna da açıklama yapan Doğan, "Ne Abdullah Avcı'nın böyle bir düşüncesi, talebi var, ne de yönetimin böyle bir düşüncesi var. Şu anda genel kurula kadar Orhan Ak​ ile devam ediyoruz. Yönetim kurulu henüz seçilmedi. Kongreden sonra yönetim kurulu kısa süre içinde yeni antrenörün kim olacağına karar verecek. Hoca konusunda tüm arkadaşların görüşlerini dinleyeceğiz, aramızda tartışacağız. Trabzonspor için en doğru kararı vereceğiz." cümleleriyle net bir ifade kullanmaktan kaçındı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...