Tgrt Haber

Trabzonspor'da hedef Petkovic Ve Mendy

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
22 Ağustos 2023 09:37 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 09:52
Trabzonspor'da hedef Petkovic Ve Mendy

Transfer haberleri: Ligin ilk haftasında evinde Alanyaspor'u tek golle geçen, ardından deplasmanda Galatasaray'a kaybeden Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin gündemine aldığı Petkovic ve Mendy için tekrar harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'e üç puanla başlayıp ardından Galatasaray'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını verdi. Bordo-mavililer, Hırvat golcü Bruno Petkovic ve Fransız orta saha Batista Mendy için girişimlerini hızlandırdı.

BJELİCA ISRARCI, PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Milliyet'te yer alan habere göre, Teknik direktör Bjelica’nın Dinamo Zagreb’de forma giyen Hırvat golcü Bruno Petkovic ve Angers’de top koşturan Fransız orta saha Batista Mendy’yi ısrarla istediği ifade edildi.

Bordo-mavili yönetimin, Şampiyonlar Ligi’nden elenen Dinamo Zagreb​ ile Petkovic için pazarlıklara devam ettiği vurgulandı. Hırvat ekibinin deneyimli golcüyü elden çıkarmaya hazırlandığı kaydedildi.

MENDY İÇİNİ İNDİRİM BEKLENİYOR

Trabzonspor, 23 yaşındaki Batista Mendy için de Angers’le görüşmelerini sürdürüyor. Fransız ekibinin bonservis bedelinde indirim yapması halinde bu transferin tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...