Tgrt Haber

Trabzonspor'da Paul Onuachu şaşkınlığı! Taraftar tepkili

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 10:15 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 10:18
Trabzonspor'da Paul Onuachu şaşkınlığı! Taraftar tepkili

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Paul Onuachu, Umar Sadiq'in sakatlığı sonrasında Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna çağrıldı. Sakat olduğu iddia edilen Sadiq'in Real Sociedad'ın bugün Osasuna ile oynayacağı maçın kadrosuna alınması bordo-mavililerin tepkisini çekti.

İspanyol ekibi Real Sociedad​'da forma giyen Nijeryalı forvet Umar Sadiq, sakatlığı sebebiyle Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı.

26 yaşındaki futbolcunun yerine Afrika Uluslar Kupası​ kadrosuna Trabzonspor​'un başarılı golcüsü Paul Onuachu​ dahil edilmişti.

SAKAT UMAR MAÇ KADROSUNDA!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Dün beklenmedik bir olay yaşandı. Sakat olduğu için milli takım kadrosundan çıkartılan Umar Sadiq, Real Sociedad'ın bugün İspanya Kral Kupası'nda Osasuna ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi.

TRABZONSPOR TARAFTARI TEPKİLİ!

Bu duruma Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

"Madem sakat değildi, neden bizim forvetimiz boşu boşuna Afrika Kupası'na gitti" yorumları yapıldı.

FORMA ENİS'İN

Bordo-mavili takımın kadrosunda Onuachu dışında forvet olarak Umut Bozok ve Enis Destan yer alıyor. Umut'un sakatlığının bir türlü iyileşmemesi göz önüne alındığında takımda tek golcü Enis kaldı.

Abdullah Avcı'nın Onuachu'nun yokluğunda formayı Enis Destan'a vermesi bekleniyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...