Tgrt Haber

Trabzonspor'da Rakitic rüzgarı! Menajeri İstanbul'da

13 Mart 2023 11:44 - Güncelleme : 13 Mart 2023 12:03
Trabzonspor'da Rakitic rüzgarı! Menajeri İstanbul'da

Trabzonspor'da yaz transfer dönemi için çalışmalar şimdiden başladı. Trabzonspor Sevilla'nın yıldız ismi Ivan Rakitic menajeriyle görüştü.

Trabzonspor​'da başkan ve teknik direktör istifa etmiş olmasına rağmen yaz transfer çalışmaları devam ediyor. Seçime kadar başkanlık görevini yürüten ve adaylığını da açıklayan Ertuğrul Doğan​, başkan seçildiği takdirde yola devam etmeyi düşündüğü Abdullah Avcı​'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Doğan başkan adaylığını resmen açıkladığı gün İstanbul'daki ofisinde İspanyol menajer Canales'i konuk etti. Canales ve Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi de olan Sevilla'nın yıldızı Ivan Rakitic için bir ön görüşme yaptı. Sezon sonunda takımdan ayrılacak Marek Hamsik'in boşluğunu doldurmak için Hırvat orta sahanın transferi konusunda bir ön görüşme olduğu belirtildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...