Tgrt Haber

Trabzonspor’dan Bakasetas haberlerine yalanlama: 'İddialar' gerçeği yansıtmıyor

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Aralık 2023 10:40 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 10:52
Trabzonspor’dan Bakasetas haberlerine yalanlama: 'İddialar' gerçeği yansıtmıyor

Trabzonspor’dan Bakasetas haberlerine yalanlama geldi. Kulüp yönetimi, Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifi ile alakalı çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bordo mavili yönetimin Bakasetas'a yıllık 2.5 milyon euro üzerinden 3+1 yıllık teklif sunduğu ve Bakasetas'ın cevabı beklendiği yönünde haberler çıkmıştı. Trabzonspor​ sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 30 yaşındaki futbolcuAnastasios Bakasetas​ için açıklama yaptı.

“İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

Konuyla ilgili yapılan resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifi ile alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'İddialar' gerçeği yansıtmamaktadır. Etik dışı ve spekülatif buna benzer haberler; hem kulübümüze hem de futbolcularımıza zarar vermektedir" ifadelerini kullandı.

Bu sezon bordo-mavili formayla 14 resmi maça çıkan Yunan futbolcu, 5 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...