Tgrt Haber

Trabzonspor'un başkanlık seçimine tek adayla gidiyor

16 Mart 2023 13:48 - Güncelleme : 16 Mart 2023 14:10
Trabzonspor'un başkanlık seçimine tek adayla gidiyor

Trabzonspor yeni başkanın yapılacağı seçime tek adayla gidiyor. Bu durumda başkan adaylığını açıklayan tek isim Ertuğrul Doğan başkan olacak.

Trabzonspor​'un 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesi Ertuğrul Doğan dışında başka bir aday çıkmazken, tek liste ile sandığa gidilmesi büyük oranda kesinlik kazandı. Eski başkan Ahmet Ağaoğlu​'nun başkanlık için aday olmayacağını açıklamasının ardından tek liste ile seçime gidilmesi bekleniyor. Yarın Divan Başkanlık Kurulu'na listesinin bir kısmını sunacak olan yeni başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın özellikle stadyum isim sponsorluğu başta olmak üzere bir aylık süre içerisinde önemli anlaşmalara imza atması ve onları da duyurması bekleniyor. Ertuğrul Doğan hali hazırda Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından başkan vekili olarak Trabzonspor'un başında bulunuyor.

Ertuğrul Doğan'ın listesi halen kesinlik kazanmasa da şu isimlerin bulunması bekleniyor:

Ertuğrul Doğan
Zeyyat Kafkas
Nevzat Kaya
Coşkun Öztürk
Sami Karaman
Kemal Ertürk
Ahmet Beşir
Serdar Ekrem Şirin
Ali Haydar Gedikli
Taner Saral
Serkan Kılıç

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul için geri sayım sürerken, başkanlık için adaylık​ başvuruları yarın saat 18.00'de son bulacak. İlk kongre 18-19 Mart tarihinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde 25-26 Mart tarihlerinde yapılacak seçimli kongreyle kulübün yeni başkanı seçilecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...