Tgrt Haber

Son dakika! Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Mart 2023 17:35 - Güncelleme : 26 Mart 2023 18:26
Son dakika! Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu

Son dakika haberi: Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na tek aday olarak katılan Ertuğrul Doğan, yapılan seçimin ardından bordo-mavili kulübün yeni başkanı oldu.

Trabzonspor​'da Ahmet Ağaoğlu​'nun istifasının ardından bugün seçim heyecanı yaşandı. Olağanüstü Genel Kurulu'na tek aday olarak katılan Ertuğrul Doğan​, yapılan seçimin ardından bordo-mavili kulübün yeni başkanı oldu. Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan seçimin ardından başkan seçilen Doğan, ilk açıklamalarını burada yaptı.

"KULÜBÜN MENFAATLERİNİ ÖN PLANDA TUTACAM"

Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Doğan, "Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımla kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?

Ertuğrul Doğan, 1977 yılında Trabzon​'da doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Doğan, Oltan&Köleoğlu Enerji'nin yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. 2022 yılında madencilik, enerji, havacılık, denizcilik ve teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Doğan Yatırım Holding'i kuran Ertuğrul Doğan, aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenerek iş hayatını sürdürüyor.

Doğan, Trabzonspor Kulübünde 2018 yılında projeler ve finansman komitesi sorumlusu, 2020 yılında başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2021 yılından itibaren ise Trabzonspor Asbaşkanı olarak görev yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...