Tgrt Haber

Trabzonspor'un yeni transferi Simon Banza, Trabzon'da!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Eylül 2024 16:34 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 16:35

Trabzonspor'un Portekiz ekibi Braga'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kongolu golcü Simon Banza Trabzon'a geldi.

Trabzonspor​'un Braga​ forması giyen Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Simon Banza'yı Trabzon'a getirdi. Tarifeli uçak ile saat 16.00 sıralarında Trabzon'a gelen Banza'yı havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı.

"BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN HAZIRIM"

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Simon Banza, Trabzon'da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, "Trabzonspor ile önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor'un bana yoğun bir ilgisi vardı. Ben de buraya gelme noktasında kararlıydım. Bana sunulan proje hedeflerim doğrultusunda olan bir projeydi. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gollerimle katkıda bulunmak istiyorum. Beşiktaş​ maçı için hazırım" ifadelerini kullandı.

BUGÜN İDMANA KATILACAK

28 yaşındaki futbolcunun tesislere geçerek teknik direktör Şenol Güneş​ ve yeni takımıyla tanışmasının ardından bugünkü antrenmana katılması bekleniyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Simon Banza, Trabzon'a geldi - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arif12 Eylül 2024 04:25

Yeni transfer heyecan verici bir isim, umarım Trabzonspor'da da başarılarını sürdürüp takımına gol atar

Sonraki Haber Yükleniyor...