Tgrt Haber

Süper Lig devinden Nabil Fekir sürprizi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
30 May 2024 16:51 - Güncelleme : 30 May 2024 16:52
Süper Lig devinden Nabil Fekir sürprizi!

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek istiyor. Transferde elini çabuk tutmak isteyen bordo-mavililer, Real Betis forması giyen Nabil Fekir'e kanca attı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan ve Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden Trabzonspor​, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

TRABZONSPOR'DA NABİL FEKİR HAREKATI

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor, La Liga ekibi Real Betis​ forması giyen Nabil Fekir ile ilgileniyor.

Başkan Ertuğrul Doğan​'ın yıldız ismin transferiyle bizzat ilgilendiği ve taraftarı heyecanlandıracak bu ismi takıma kazandırmak için tüm şartları zorladığı iddia edildi.

Transferde Nabil Fekir sürprizi! - 1. Resim

TÜRKİYE​'YE SICAK BAKIYOR

30 yaşındaki yıldız orta sahanın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Trabzonspor'un ilgisinden memnun olduğu kaydedildi.

Bordo-mavililerin İspanyol ekibini ikna etmek için pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.

5 sezondur Real Betis forması giyen Cezayir asıllı Fransız oyuncunun yeni bir maceraya atılmak istediği ifade edildi.

24 MAÇTA 1 GOL-2 ASİST

Real Betis ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam eden Nabil Fekir , bu sezon forma giydiği 24 maçta 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...