Tgrt Haber

Transferi başkan açıkladı: "Galatasaray ile görüşüyoruz"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2023 09:50 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 10:02
Transferi başkan açıkladı: "Galatasaray ile görüşüyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki rakipleri belli olan Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Mutlaka üst düzey bir 8 numara almak isteyen sarı-kırmızılı takım için İtalyan ekibi Fiorentina'dan flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Fiorentina Başkanı Rocco Commisso,Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Sofyan Amrabat'ın son durumuyla ilgili konuştu.

Comisso Sky'a yaptığı açıklamada, "Amrabat ayrılmak isterse bunu değerlendireceğimizi kendisine söyledik. Hala sözleşmesi devam ediyor ve eğer uygun şartlar olmazsa zaten burada kalacak, bunda problem yok" ifadelerini kullandı.

"MANCHESTER UNİTED VE GALATASARAY İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

İtalyan başkan, kendisine sorulan Galatasaray ve Manchester United​ ile ilgili haberlere, "Manchester United ve Galatasaray ile görüşmelere devam ediyoruz. Sadece onlar değil, görüştüğümüz başka takımlar da var" cevabını verdi.

TEKLİFLER REDDEDİLDİ!

İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, İtalyan ekibi, sarı-kırmızılılardan gelen ilk teklifi reddetti, ancak Manchester United'ın da teklifinin reddedilmesi Galatasaray cephesini umutlandırdı.

YENİ TEKLİF YAPILACAK

Galatasaray'ın yeni bir teklif hazırlayarak Fiorentina ile yeniden masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler iyi bir ikinci teklifle transferi bitirmek istiyor.

107 MAÇTA 1 GOL - 1 ASİST

2019/20 sezonunun başında Hellas Verona'dan Fiorentina'ya transfer olan Amrabat, Floransa ekibinin forması ile çıktığı 107 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2022 Dünya Kupası'nda yarı finale kalan  Fas Milli Takımı ile gösterdiği performansın ardından adından söz ettirmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...