Tgrt Haber

Türk takımlarıyla anılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu

21 Ekim 2022 13:10 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 13:16
Türk takımlarıyla anılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizinde ipler kopma noktasına geldi. İngiliz devinin yaptığı resmi açıklama sonrası kadro dışı kalarak hayatının şokunu yaşayan Ronaldo’nun yeni adresi belli oldu.

Cristiano Ronaldo​ ile teknik direktör Erik Ten Hag​ arasındaki gerilim gittikçe büyürken ipler kopma noktasına geldi. Manchester United​'ın resmi açıklamasının ardından  Ronaldo hayatının şokunu yaşadı. Kulübün resmi açıklaması sonrası Ronaldo’nun yeni adresi de belli oldu.

Portekizli yıldız geçtiğimiz günlerde oynanan Tottenham maçında forma giyemediği için 90 dakika bitmeden maçı terk etti.

Ronaldo’nun süre alamadığı için gösterdiği tepkiye maç sırasında dikkat etmediğini belirten Ten Hag yaptığı açıklamada, "Ronaldo konusuyla sonra ilgileneceğim” demişti.

MANCHESTER UNİTED'DAN RONALDO’YA ŞOK

Erik Ten Hag’ın açıklamaları sonrası Manchester United'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada "Cristiano Ronaldo, Chelsea​ ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek." denildi.

RONALDO'NUN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İspanyol basınından Marca’da yer alan habere göre, MLS takımlarından Inter Miami'nin sahibi David Beckham’ın 2023'te kendi takımında forma giymesi için Cristiano Ronaldo ile direkt olarak temas kurdu.

Öte yandan dünyaca ünlü Portekizli yıldızın adı yaz transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmıştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ARDA15 Aralık 2022 23:48

Ronaldo abi İstanbul Çekmeköy beni bul 0553 648 84 32 ara lütfen

Eymen31 Ekim 2022 18:31

Ronaldo beşiktaşa geç melidir

Sonraki Haber Yükleniyor...