Tgrt Haber

UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Galatasaray'a övgü

10 Ağustos 2023 09:00 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 09:29
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Galatasaray'a övgü

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'yı 3-0'la geçen Galatasaray'a bir övgü de UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den geldi. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris Vilnius'u 2-2'in rövanşında Dries Mertens​'in muhteşem golüyle eleyen Galatasaray​, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana​ ile Slovenya'da kozlarını paylaştı.

Okan Buruk yönetimindeki Aslan, son Slovenya şampiyonu karşısında sürprize izin vermedi.

9. dakikada Kerem Aktürkoğlu​, 48. dakikada Dries Mertens ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu​'nun attığı gollerle Strovice Stadı'nda oynanan maçtan 3-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılar, 15 Ağustos'ta Rams Park'ta oynanacak rövanş öncesi avantajı kaptı.

CEFERİN'DEN GALATASARAY'A ÖVGÜ

Ljubljana doğumlu UEFA Başkanı Alexander Ceferin de Galatasaray’ın, Olimpija Ljubljana’yı 3-0 yendiği maçı tribünde takip etti.

Ortaya çıkan farklı skor nedeniyle maçın ardından sarı-kırmızılıları kutlayan Ceferin, “Galatasaray, Avrupa’nın en güçlü takımlarından biri, Şampiyonlar Ligi’nde çok daha ileriye gidebilecek güce sahip” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...