Tgrt Haber

UEFA'dan Hacıosmanoğlu'nu üzecek açıklama

26 Mart 2014 19:49
UEFA'dan Hacıosmanoğlu'nu üzecek açıklama

Kazakistan'ın başkenti Astana'da yarın yapılacak UEFA'nın 38. Olağan Kongresi öncesinde Rixos Otel'de basın toplantısı düzenleyen UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, şike davası ile ilgili konuştu.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, şike davası ile ilgili konuştu. Infantino, UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş'a 1 yıl, Fenerbahçe'ye de 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını verdiğini hatırlattı. Fenerbahçe aleyhindeki "şike davası" sürecinin, UEFA için sona erdiğini ifade eden Infantino, Yargıtay'ın şike davasında kişiler hakkında verdiği kararın metnini incelemek durumunda olduklarını ifade etti.

'HACIOSMANOĞLU'NU ÜZECEK AÇIKLAMA'
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "UEFA'nın TFF'ye şike olaylarıyla ilgili yaptırımda bulunacağı"na ilişkin açıklamalarının aktarılması üzerine de Infantino, "Hacıosmanoğlu'nun UEFA Disiplin Kurulu'nun değil, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı olduğunu" kaydetti. Gianni Infantino, ülke federasyonlarının, UEFA'nın şike ve ırkçılık konularında aldığı kararlara uyması gerektiğini vurguladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...