Tgrt Haber

Uğurcan Çakır'dan flaş Galatasaray açıklaması!

23 Temmuz 2023 14:47 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 14:47
Uğurcan Çakır'dan flaş Galatasaray açıklaması!

Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır, Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki iddialar hakkında açıklamada bulundu. Kendisine Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki iddiaların sorulması üzerine 27 yaşındaki milli file bekçisi, “Galatasaray, Avrupa… Kulübümüz ne derse o” yanıtını verdi.

Yerli rotasyonu için kale bölgesine Günay Güvenç’i takviye eden Galatasaray’ın bir süredir, Trabzonsporforması giyen milli kaleci Uğurcan Çakırile ilgilendiği iddia ediliyordu.

“ÖNCELİĞİM TRABZONSPOR”

Sarı-kırmızılı taraftarların aklında yaşı ilerleyen Fernando Muslera’dan sonra kaleyi kimin koruyacağı sorusu yer alırken; Uğurcan Çakır’dan hakkındaki iddialarla ilgili açıklama geldi.

beIN SPORTS’a açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki deneyimli kaleci, transferde yalnızca Trabzonspor’un önceliklerini gözettiğini kaydetti.

Kendisine daha önce de teklifler geldiğini ifade eden Uğurcan Çakır’ın açıklamalarının ilgili kısmı şöyle:

“Avrupa’dan teklif aldığım dönemler oldu. Bana gelip de kulübe götürmediğim teklifler de oldu. Sadece o dönemlerdeki başkanlarımız bunları biliyor.

“KULÜBÜMÜN MENFAATLERİ ÖN PLANDA”

Her zaman kulübümün menfaatlerini düşünüyorum. O zaman teklif geldiğinde kulübüm bana ‘hayır’ demişti, ben de olgunlukla karşılaşmıştım çünkü kulübümün menfaatine değildi o teklifler.

“BEN TRABZONSPORLUYUM; BURASI BENİM YUVAM”

Sonrasında bana gelen iyi teklifleri yine kabul etmedikleri oldu, bunu da saygıyla karşıladım çünkü ben Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada 4 tane kupa kazandım.

“KULÜBÜM NE DERSE O; BURADA ÇOK MUTLUYUM”

Ben Trabzonsporluyum, burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray​, Avrupa… Kulübümüz ne derse o, hala o noktadayım. Böyle olmaya devam edeceğim."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...