Tgrt Haber

Victor Nelsson'dan çarpıcı sözler! "Oynamazsam ayrılmak zorunda kalacağım"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 13:57 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 14:13
Victor Nelsson'dan çarpıcı sözler! "Oynamazsam ayrılmak zorunda kalacağım"

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson, milli takım kampına katıldı. Danimarkalı stoper burada ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray​'da geçtiğimiz 2 sezonun değişmez oyuncularından olan ve sarı-kırmızılı takımda şampiyonluk yaşayan genç stoper ayrılmayı kafasına koydu. Davinson Sanchez​'in transferinin ardından son dönemde formayı kaptıran Victor Nelsson​, Danimarka basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesinin basınından BT'ye çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"YEDEK KALMAKTAN NEFRET EDİYORUM"

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Başarılı stoper, "Şu an Galatasaray'dayım ve bundan dolayı mutluyum. Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum ve şimdi ilk 11'e geri dönmek için çabalamam gerekiyor. Sinirliyim. Yedek kalmaktan nefret ediyorum. Bu yüzden bu milli takım kampına kızgın ve hırslı geldim." ifadelerini kullandı.

Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk​'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİNİ REDDETTİ

24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini söyledi. Nelsson, "Sözleşme uzatma konusunda görüşüyorduk. Ancak artık uzatmayacağımı bildirdim. Öncesinde neredeyse anlaşmıştık, ardından biraz daha düşündüm ve sözleşme uzatmayacağımı söyledim." dedi.

"OYNAMAZSAM BAŞKA BİR YER BULMAK ZORUNDA KALACAĞIM"

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" sözlerini kullandı.

SEVILLA​ TRANSFERİ İTİRAFI

Sevilla'ya gerçekleşmeyen transferiyle ilgili de konuşan Nelsson, "Yazın gerçekten oynamak istediğim kulüplerden ilgi ve tekliflerin olduğu doğru. Sevilla da bunlardan biriydi. Ancak bir sonuca varılamadı. Galatasaray, teklifleri yeterince iyi bulmadı. Buna katılabilirsin de katılmayabilirsiniz de... Uçağa binmeme çok da yaklaşmamıştık ama rezervasyon yapılmıştı. Hamile kız arkadaşım ve ebe için... Ancak bir sonuç çıkmadı." dedi.

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı stoper, bu sezon tüm kulvarlarda 13 maça çıktı ve 913 dakika süre aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...