Tgrt Haber

Volkan Demirel sürprizi: Geri dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
25 Eylül 2024 09:56 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 09:57
Volkan Demirel sürprizi: Geri dönüyor!

Hatayspor ile yollarını ayırdıktan sonra yorumculuğa başlayan teknik direktör Volkan Demirel'e Süper Lig'e dönüş ihtimali belirdi. Adana Demirspor, 42 yaşındaki teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'de son olarak Hatayspor'u çalıştıran teknik direktör Volkan Demirel​, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

ADANA DEMİRSPOR​ DEVREDE

Fanatik'te yer alan habere göre; Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

MURAT SANCAK​ İLE GÖRÜŞTÜ

42 yaşındaki teknik adamın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve önümüzdeki günlerde sürecin netleşeceği ifade edildi.

KARAGÜMRÜK VE HATAYSPOR'U ÇALIŞTIRDI

Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerinde daha önce Fatih Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı.

Karagümrük ile 24 maçta 1.71 puan ortalaması yakalayan Demirel, Hatayspor teknik direktörü olarak çıktığı 55 maçta 1.16 ortalama tutturdu.

Volkan Demirel, Hatayspor ile yollarını 3 Mayıs'ta ayırmıştı.

Volkan Demirel sürprizi: Geri dönüyor! - 1. Resim


Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe25 Eylül 2024 09:58

Volkan Demirel Süper Lig'de yeniden bir takımın başında görevi görmek istiyorsa ben de desteklerim, umarım iyi sonuçlar alır

Sonraki Haber Yükleniyor...