Tgrt Haber

Son Dakika: Volkan Demirel'e Süper Lig takımından teklif

08 Mart 2023 14:16 - Güncelleme : 08 Mart 2023 14:49
Son Dakika: Volkan Demirel'e Süper Lig takımından teklif

Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından boşa çıkan teknik direktör Volkan Demirel'e Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün talip olduğu iddia edildi.

Hatay'da yaşanan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor​'un birçok oyuncusunun başka takımlara kiralanmasının ardından boşa çıkan teknik direktörü Volkan Demirel​'e de Süper Lig​'den talip çıktı.

DEMİREL İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Teknik direktör Ömer Erdoğan ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü​'nü şu an futbolu henüz bırakmış olan Sedat Ağçay yönetiyor. Ankara ekibinin teknik direktör arayışları devam ediyor. MKE Ankaragücü yönetiminin takımın başına Volkan Demireli getirmek istediklerini ve kendisiyle bir görüşme yapılacağı belirtildi. 

Daha önce Volkan Demirel için Tolunay Kafkas'tan boşalan Ümit Milli Takım koltuğuna geleceği iddiaları da ortaya atılmıştı.

HATAYSPOR'LA 1.46 PUAN ORTALAMASI

2021 yılının sonlarında Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük kariyerine başlayan genç hoca, geçtiğimiz eylül ayından itibaren Hatayspor'un başına geçmişti. Hatayspor'da 15 Süper Lig maçına çıkan genç teknik adam 1.46 puan ortalaması tutturmayı başardı.  

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...