Tgrt Haber

Wanda Nara sır gibi sakladığı hastalığını açıkladı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 19:06 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 19:10
Wanda Nara sır gibi sakladığı hastalığını açıkladı

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, uzun süredir dillendirmediği hastalığını açıkladı. Model ve televizyon sunucusu Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla lösemi olduğunu duyurdu.

Galatasaray’da geçen sezon kiralık oynayan ve bu sezon bonservisiyle transfer olup gollerine devam eden Mauro Icardi​, mükemmel performansıyla 7’den 70’e Türk futbolseverlerin sempatisini kazanmayı başardı.

Cimbom’un Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Wanda Nara​ da gerek Icardi’nin hayatındaki rolüyle gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla adını gündemde tuttu.

“ARTIK HASTALIĞIMI ADIYLA ÇAĞIRIYORUM”

Icardi’nin transferinin uzun sürmesi, Wanda Nara’nın hasta olduğu söylentilerini de beraberinde getirdi. Yıldız futbolcunun yazın uzun süre Arjantin’de kalması ve sarı-kırmızılı takıma transfer sürecinin uzaması üzerine özellikle Arjantin​ basınında Wanda Nara’nın ‘lösemi’ olduğu iddia edildi.

Wanda Nara, bugün Instagram hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla lösemi olduğunu açıkladı. Uzunca bir süre hastalığı hakkında konuşmayan Nara, takipçisine, “Lösemiyim. İlk başlarda ‘Şu hastalığım var’ diyordum. Sonra ‘Şu hastalık’ diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum” cevabını verdi.

ICARDI’NIN İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray’ın PSG’den 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil ettiği Mauro Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda çıktığı 17 maçta 15 gol ve 3 asist ile 18 gole direkt katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...