Tgrt Haber

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye bomba gönderme!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
18 Ağustos 2024 18:45 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 18:50
Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye bomba gönderme!

Galatasaray'ın başarılı golcü futbolcusu Mauro Icardi'ye, son günlerde eşi Wanda Nara ile çıkan boşanma haberi sonrası bir bomba daha geldi. Nara yaptığı paylaşımla Icardi'ye mesaj gönderdi.

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi​'nin Wanda Nara​ ile ilişkisi son dönemde yine gündeme geldi. Boşanma​ iddialarının gündemde olduğu çiftten Wanda Nara dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"BEN WANDA NARA'YIM"

Mauro Icardi ile ayrılığın eşinde olan Wanda Nara, kısa süre önce bir müzik albümü çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı, dün gece binlerce kişinin önünde sahne aldı ve şarkılarını seslendirdi.

Wanda Nara konuk sanatçı olarak katıldığı konserin ardından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Wanda Nara kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hiçbir şey umurumda değil. Ben Wanda Nara'yım" notunu düştü.

Mauro Icardi - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...