Tgrt Haber

Wout Weghorst ezeli rakibin formasıyla Süper Lig'e dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 17:51 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 18:07
Wout Weghorst ezeli rakibin formasıyla Süper Lig'e dönüyor!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı forvet Wout Weghorst'un peşine düştü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray​, devre arası için transfer​ çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Icardi'nin yokluğunu aratmayacak bir forvet için rotasını Beşiktaş​'ın eski yıldızına çevirdi.

GALATASARAY​, WEGHORST'U SATIN ALMAK İSTİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Hoffenheim'dan ayrılabileceği ifade edilen Wout Weghorst, Galatasaray​'ın radarına girdi. Cimbom, bonservisi Burnley’de bulunan ve Alman ekibinde kiralık oynayan 31 yaşındaki futbolcuyu satın almak istiyor.

CİMBOM'A SICAK BAKIYOR

Sürekli farklı takımlarda kiralık olarak forma giymek istemeyen Weghorst, Galatasaray’a sıcak bakıyor.

Okan Buruk tecrübeli golcünün hem çift forvet oynama planına uygun olması hem de forvet arkasında görev yapabilecek özelliklere sahip olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

BU HAFTA GÖRÜŞÜLECEK

Galatasaray, Bakambu veya Mertens ile yolları ayırıp, açılacak kontenjanı Weghorst’ta kullanmak istiyor. Yıldız futbolcunun kulübü Burnley ile bu hafta içinde temasa geçilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ​'TA 18 MAÇTA 9 GOL-4 ASİST

Geçen sezon Beşiktaş​'ta kiralık olarak forma giyerken Manchester United'dan transfer​ teklifi alan ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Hollandalı yıldız, İngiliz ekibi ile çıktığı 31 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. Wout Weghorstsezonun sona ermesiyle kulübü Burnley'ye geri döndü.

Hollandalı oyuncu Beşiktaş​ ile çıktığı 18 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

PİYASA DEĞERİ 9 MİLYON EURO

31 yaşındaki golcü oyuncu bu sezonun başında Alman ekibi Hoffenheim'a kiralık olarak gönderildi.

Bu sezon 11 maçta sahaya çıkan Wout Weghorst​, 3 gol ve 1 asist ile oynadı. Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Hollandalı golcünün güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet Hoş 15 Kasım 2023 21:03

Uygulama çok iyi ya. Tgrt yakıştı şimdi sana. Eskisi neydi öyle. Kim yaptıysa güzel güzel

Sonraki Haber Yükleniyor...