Tgrt Haber

Xabi Alonso’nun Leverkusen’inden Bayern Münih’e geçit yok!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2023 23:55 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 23:58
Xabi Alonso’nun Leverkusen’inden Bayern Münih’e geçit yok!

Almanya Bundesliga’da 4. haftanın açılış karşılaşmasında Xabi Alonso’nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen, deplasmanda Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı.

Milli maçlar için verilen aranın ardından Bundesliga’da Bayern Münih​ ve Bayer Leverkusen, Allianz Arena’da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Bayern Münih’in yeni transferi Harry Kane​ ile 7. dakikada 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Leverkusen’in yanıtı 24. dakikada Alejandro Grimaldo’nun serbest vuruştan bulduğu nefis golle geldi: 1-1.

90+4'TE BAYERN MÜNİH'İ YIKAN GOL

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın 86. dakikasında Leon Goretzka, ev sahibi Bayern Münih’i tekrar öne geçirdi: 2-1. Karşılaşmanın 4. hakeminin 5 dakika uzatma işaret ettiği müsabakada Leverkusen, 90+4’te kazandığı penaltıyı Exequiel Palacios ile gole çevirerek skoru tayin etti: 2-2.

LEVERKUSEN HAFTAYI LİDER TAMAMLADI

İki ekip de 3’te 3 yaparak geldiği karşılaşmada ilk beraberliklerini alırken Bayer Leverkusen, atılan gol farkıyla haftayı lider olarak tamamlamayı garantiledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...