Tgrt Haber

Yeni transferleri Arda Turan getiriyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Ağustos 2022 21:02 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 21:23
Yeni transferleri Arda Turan getiriyor!

Son dakika transfer haberleri: Lucas Torreira ve Dries Mertens, Galatasaray için aynı uçakla İstanbul'a geliyor. Kafilede Erden Timur ve Arda Turan da yer alıyor.

Galatasaray​, Lucas Torreira​ ve Dries Mertens​ transferlerinde sona gelirken iki yıldız da sarı-kırmızılılar için bu gece İstanbul'a geliyor.

İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio, Torreira havaalanından ayrılırken görüntülerini paylaştı. Torreira'yı almaya giden kafilede Başkanvekili Erden Timur​'un yanı sıra Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan​ da yer alıyor. Arda Turan'ın bu oyuncuları ikna etme aşamasında etkin rol aldığı belirtiliyor.

https://twitter.com/LucaBendoni/status/1555943497567551488

Milano'dan Torreira'yı alan Galatasaray uçağı buradan Brüksel'e gidecek ve Dries Mertens'i de aldıktan sonra uçak İstanbul'a gelecek. İki yıldızın 23.45 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...