Tgrt Haber

Yeniden 'Süper Lig' dedi: Wout Weghorst Türkiye'ye dönüyor!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 21:00 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 04:47
Yeniden 'Süper Lig' dedi: Wout Weghorst Türkiye'ye dönüyor!

Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaşlıların hafızalarında iyi izler bırakarak Manchester United’a transfer olan Wout Weghorst’un menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildiği iddia edildi. Okan Buruk'un transferi onayladığı; Weghorst'un da sarı-kırmızılılardan gelecek bir teklife sıcak baktığı öne sürüldü.

Süper Lig’de geçen sezonun ilk devresinde Beşiktaş​'taki performansıyla Hollanda Milli Takımı’na çağrılan ve Dünya Kupası’nda da adından çokça söz ettirerek Manchester United’ın yolunu tutan Wout Weghorst​, kariyerine Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim’da kiralık olarak devam ediyor.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR’A ÖNERİLDİ

Sezon başında Hoffenheim’a transfer olan Hollandalı yıldız, burada bekleneni veremedi. Transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor’a da önerilen ancak Şenol Güneş’in veto etmesi ve Trabzon’da yaşamak istemediği için Karadeniz devinin teklifini reddetmesi üzerine Weghorst’un yolu yeniden Türkiye’ye düşmedi.

‘OKAN BURUK ONAY VERDİ’ İDDİASI

A Spor’un haberine göre Wout Weghorst, menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildi. Santrfor bölgesinde yedek olan Cedric Bakambu’dan istediği verimi alamayacağını düşünen Okan Buruk’un ise Wout Weghorst’un transferine onay verdiği ileri sürüldü.

ALMANYA’DA MUTSUZ

Hollandalı golcünün, şu anda kiralık olarak forma giydiği Bundesliga ekibi Hoffenheim’da çok mutsuz olduğu ifade edildi. Yeniden Türkiye’de oynamak istediği belirtilen Weghorst’un Galatasaray’da oynamayı da ayrıca istediği öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ’TAKİ İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş formasıyla 18 maça çıkıp bin 475 dakika sahada kalan Wout Weghorst; 9 gol ve 4 asist ile 13 gole doğrudan katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...