Tgrt Haber

Yeşil sahada 'inat' mücadelesi: Hocası 'çık' dedi, o yerinden kıpırdamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ocak 2024 11:34 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 11:43

Ankara Süper Amatör Ligi’nde oynan Beytepe Metespor-Yenikentgücü maçında garip bir an yaşandı. Futbolcu, hocasının oyuncu değişikliği talimatına rağmen sahayı terk etmedi.

Türkiye​'de yeşil sahalarda yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Ankara Süper Amatör Ligi’nde oynan Beytepe Metespor-Yenikentgücü karşılaşmasının 35. dakikasında Yenikentgücü Teknik Direktörü Mehmet Hacı Mustafaoğlu, oyuncusu Uğur Akan’ı oyundan çıkarmak istedi.

Ancak Mustafaoğlu hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Talbelada isminin gören Akan, oyundan çıkmak istemedi. Yenikentgücü çalıştırıcısı Mustafaoğlu da bu duruma sinirlenerek sahaya girip oyuncusunun yanına gitmeye çalıştı.

Yeşil sahada 'inat' mücadelesi: Hocası 'çık' dedi, o yerinden kıpırdamadı

SAHAYA GİRDİ, SARIYI YEDİ

Araya teknik ekip girerken teknik direktör Mustafaoğlu sahaya girdiği için sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarının sonunda ise Mustafaoğlu, Akan'ı oyundan aldı. Karşılaşma Beytepe Metespor'un 8-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...