Tgrt Haber

Youri Tielemans imzayı attı: Transfer resmen duyuruldu!

10 Haziran 2023 20:36 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 20:46
Youri Tielemans imzayı attı: Transfer resmen duyuruldu!

İngiltere Premier Lig'e veda eden Leicester City'de forma giyen Belçikalı yıldız orta saha Youri Tielemans, Aston Villa ile anlaşmaya vardı. Tielemans ile Galatasaray da ilgileniyordu. Başaralı oyuncu tercihini Aston Villa'dan yana kullandı.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City​ forması giyen ve sözleşmesi sona eren Youri Tielemans'ın yeni takımı belli oldu. Yıldız oyuncuyla Galatasaray​ da ciddi şekilde ilgileniyordu.

ASTON VİLLA​ İLE ANLAŞTI

Belçikalı saha oyuncusu, Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa ile anlaşmaya vardı. Youri Tielemans'ın öncelik olarak sağlık kontrolünden geçeceği ardından ise resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

İngiliz kulübü transferi resmen duyurdu. Aston Villa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Belçikalı oyuncu ile anlaşıldığını açıkladı.

Tielemans'ın Galatasaray'ın teklif ettiği ücretten daha düşük bir maaşa Aston Villa'ya imza attığı iddia edildi. Oyuncu tercihini Premier Lig'de kalmaktan yana kullandı.

Bu sezon Leicester City ile 37 karşılaşmada sahaya çıkan Belçikalı yıldız 4 gol ve 2 asist kaydetti.

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/1667585033970884611

GALATASARAY PEŞİNDEYDİ

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyordu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk​ geçtiğimiz günlerde, yıldız oyuncu için, "Tielemans'a da 'Come to Galatasaray şeyine' başlayalım." ifadelerini kullanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...