Tgrt Haber

Yumruk skandalından sonra istifa ettiği ileri sürülen Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama: Mücadelemize devam edeceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 17:40 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 17:46
Yumruk skandalından sonra istifa ettiği ileri sürülen Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama: Mücadelemize devam edeceğiz

Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Skandal olayın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği ileri sürülmüştü. Konuya ilişkin Belözoğlu sessizliğinin bozdu.

Dün akşam oynan MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor​ maçının bitimiyle Ankaragücü kulübünün başkanı Faruk Koca​, hakem Halil Umut Meler​'e yumruk attı. saldırdı. Meler, saldırıda aldığı darbe nedeniyle yere düştü. Türkiye ve dünya gündemine bomba gibi düşen skandal olay sonrası Faruk Koca'ya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası bir grup sarı-lacivertli taraftar, Beştepe Tesisleri'nde takıma ve Koca'ya destek tezahüratında bulundu.

"MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Emre Belözoğlu da taraftarların yanına giderek "Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü​, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...