Tgrt Haber

Yumruklu saldırı sonrası ilk açıklama: "Bu olaya katılan herkes bedelini ödeyecek!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 23:05 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 00:15
Yumruklu saldırı sonrası ilk açıklama: "Bu olaya katılan herkes bedelini ödeyecek!"

Son dakika spor haberi: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Bu olaya katılan herkes bedelini ödeyecek. Kimse, kimseye yumruk atamaz. Özellikle bir hakeme bunu yapamazlar. Çok sert bir karar alacağız." dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında A Spor ve TRT Spor'da açıklamalar yaptı.

YÖNETİM KURULU ACİL TOPLANIYOR

Büyükekşi açıklamasında; "Acilen yönetim kurulumuzu toplantıya davet ettim. Her fırsatta hakemleri hedef gösteren, bunu yaparken de bu işin sonunun nereye gidebileceğini hesap edemeyen herkes bu olayı enine boyuna düşünsün." dedi.

"BU OLAYA KATILAN HERKES BEDELİNİ ÖDEYECEK, ÇOK SERT BİR KARAR ALACAĞIZ"

TFF Başkanı açıklamasının devamında; "Türk futboluna utanç dolu bir yumruk atıldı. Bu olaya katılan herkes, bedelini ödeyecek. Kimse, kimseye yumruk atamaz. Özellikle bir hakeme bunu yapamazlar. Çok üzgünüm. Detayları kamuoyu ile paylaşacağız. Çok sert bir karar alacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...