Tgrt Haber

Yusuf Demir'e sürpriz talip

04 Temmuz 2023 13:21 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 13:30
Yusuf Demir'e sürpriz talip

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon transferin son gününde kadrosuna kattığı yıldızlarından biri olan Yusuf Demir, beklentilerin altında kalarak sezon boyunca forma şansı bulmakta bir hayli zorlandı. Genç futbolcu, oynadığı maçlarda da beklentilerin çok altında kaldı. Yusuf Demir için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray​, tarihi bir sezon geçirerek rekorları altüst etti.

Okan Buruk​ yönetimindeki Aslan, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Öncelikle Mauro Icardi​ ve Milot Rashica​ gibi geçen sezon kiralık olarak yüksek performans veren yıldızları transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, birçok yeni oyuncuyla da ilgileniyor. Geniş transfer listesinde birçok isim bulunan Galatasaray, şu ana kadar yalnızca Kaan Ayhan​'ın satın alma opsiyonunu bonservisiyle kadrosuna kattı.

YUSUF DEMİR'E SÜRPRİZ TALİP

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz transfer döneminin son günlerinde sürprize imza atarak Yusuf Demir'i kadrosuna katmıştı.

Sezon boyunca beklentilerin altında kalan genç futbolcu Yusuf Demir için yeni bir takım devreye girdi.

İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Basel, Galatasaray'ın genç yıldız adayı Yusuf Demir'i kadrosuna katmak istiyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Habere göre Basel, Avusturyalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

Galatasaray'ın Rapid Wien'den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği oyuncu kısa bir dönem Barcelona'da da forma giydi.

Yusuf Demir'in sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

YERLİ STATÜSÜNDE SAYILACAK

Avusturya Milli Takımı'nda oynayan ve geçen sezon yabancı statüsünde yer alan Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir, TFF'nin yeni kuralıyla birlikte yeni sezonda yerli statüde oynayabilecek.

Genç oyuncu sarı-kırmızı takımda geçen sezon sadece 6 maça çıkabildi.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...