Tgrt Haber

Yusuf Sarı'ya Süper Lig devi kanca attı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 17:19 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 17:20
Yusuf Sarı'ya Süper Lig devi kanca attı!

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Yusuf Sarı için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Adana Demirspor formasıyla gösterdiği etkili performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı'ya talipler her geçen gün artıyor.

GALATASARAY'DAN YUSUF SARI HAMLESİ

Adana temsilcisiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcuya Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un yanı sıra Avrupa’dan birçok kulüp talip oldu. Transferde adı Beşiktaş ile de anılan yıldız futbolcuya son olarak Galatasaray da kanca attı.

ZİYECH'İN YERİNE GELECEK!

Sabah'ta yer alan habere göre; Faslı yıldız Hakim Ziyech'in ayrılması ihtimalinde bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Yusuf Sarı'yla ilgileniyor. 

Milli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, girişimlere başladı. Haberin detayında, Ziyech'in takımdan ayrılma ihtimali yarı yarıya gösterildi.

22 MAÇTA 2 GOL-9 ASİST

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplamda 22 maçta forma giyen Yusuf Sarı, 2 gol atarken 9 da asist yaptı.

Piyasa değeri 6.5 milyon Euro civarında gösterilen Yusuf Sarı'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...