Tgrt Haber

Yusuf Yazıcı'ya büyük şok! Milli futbolcu aldığı haberle sarsıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 16:53 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 16:53
Yusuf Yazıcı'ya büyük şok! Milli futbolcu aldığı haberle sarsıldı

Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Fransız ekibi Lille, dün akşam takımının Klaksvik karşısında aldığı galibiyetle UEFA Konferans Ligi grubunu lider bitirdi. Ancak milli futbolcunun sevinci, karşılaşma sonrası aldığı haberle kursağında kaldı.

UEFA Konferans Ligi​'nde Lille​ dün gece Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik'i 3-0 mağlup etti. Fransız ekibi böylece bulunduğu grubu lider tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

Klaksvik karşısında ilk 11'de sahaya çıkan ve 67 dakika sahada kalan Yusuf Yazıcı​, 29. dakikada penaltıdan takımını öne geçiren golü attı. Galibiyette pay sahibi olan milli futbolcu evine döndüğünde ise kötü bir sürprizle karşılaştı.

L'Equipe gazetesinde yer alan habere maç esnasında Yusuf Yazıcı'nın evine hırsız girdi. Çalınan eşyalar arasında lüks saatler, elbiseler ve deri eşyalar olduğu bildirildi.

Yusuf Yazıcı bu sezon takımında çıktığı 21 maçta 7 gol kaydetti.

BİR KEZ DAHA HIRSIZ GİRMİŞTİ

2019 yılından bu yana Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın evine ikinci kez hırsız girdi. 2020 yılının başlarında dizinden ameliyat olmak için İtalya'ya giden milli futbolcunun evine hırsızlar girmiş ve arabası ile değerli eşyalarını çalmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...