Tgrt Haber

Zaha için Lyon'dan şok karar! Kiralık olarak gitmişti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ekim 2024 13:23 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 13:37
Zaha için Lyon'dan şok karar! Kiralık olarak gitmişti

Galatasaray'ın sezon başında Fransız ekibi Lyon'a kiraladığı Wilfried Zaha, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray​'dan Franrsa Ligi'nin (Ligue 1) güçlü temsilcisi Lyon​'a kiralık olarak transfer olan Wilfried Zaha​ için işlerd yolunda gitmiyor.  Transfer olduğu günden bu yana yeni takımında yaşadığı problemlerle gündeme gelen Fildişi Sahilli futbolcunun kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

SAGE SİNYALİ VERMİŞTİ

Fransız basınında yer alan haberlerde, Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage'nin kadroya almadığı Zaha ve Gift Orban'ın resmi olarak kadro dışı kaldığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde her iki futbolcu hakkında konuşan Sage, "Oynamayan veya az oynayanlara çok net bir mesajım var. Onları bir futbolcu olarak değerlendirmemin zor olduğunu kendilerine söyledim" demişti.

Zaha için Lyon'dan şok karar! Kiralık olarak gitmişti - 1. Resim

SADECE 1 ASİSTİ VAR

Sage açıklamasının devamında, "Profesyonelliğiniz gereken seviyede değilse takımda tekrar yer almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var çünkü benim talep ettiğim bağlılık düzeyine henüz ulaşamadıklarını görüyorum. Öncelikle bu seviyede bir uyum sağlamaları gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Lyon'da 2 resmi maça çıkan Zaha takımına sadece 1 asistlik skor katkısı verebildi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aslı14 Ekim 2024 15:07

Bence oyuncunun kendini ifade etmesi lazım ama takım kurallarına saygı duymak da önemli

Sonraki Haber Yükleniyor...