Tgrt Haber

Zaha'yı Okan Buruk getirdi: Kampı bırakıp transferi bitirdi!

25 Temmuz 2023 11:34 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:44
Zaha'yı Okan Buruk getirdi: Kampı bırakıp transferi bitirdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Wilfried Zaha transferi için kampı bırakıp Londra'ya gittiği iddia edildi. Okan Buruk'un özel uçakla Londra'ya giderek Erden Timur ile birlikte Zaha'yı ikna ettiği öne sürüldü.

Galatasaray​'da Wilfried Zaha​ transferinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zaha'yı ikna turunda Okan Buruk​'un da etkin rol aldığı iddia edildi.

'OKAN BURUK DA LONDRA GİTTİ'

Fenerbahçe​'nin uzun süre yoğun uğraş verdiği Wilfried Zaha, Galatasaray'a transfer olmuştu. Yıldız futbolcunun Galatasaray'a gelmesinde Erden Timur​ başrol oynarken, teknik direktör Okan Buruk'un da Timur'la Londra'ya gittiği ve bu transferi bitirmede etkin rol aldığı iddia edildi.

2-3 SAATTE İKNA EDİLDİ

Hürriyet'in haberine göre; Okan Buruk kampı bırakıp Erden Timur'la birlikte özel uçakla Londra'ya gitti. İkili, Zaha ile 2-3 saatlik görüşme sonrası oyuncuyu ikna etmeyi başardı.

Wilfried Zaha'nın ikna edilmesinde Avrupa planlarının etkili olduğu vurgulandı.

Ayrıca Erden Timur'un Zaha'yı ikna turunda oyuncuya Icardi örneğini de verdiği öne sürüldü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...