Tgrt Haber

Zaniolo Galatasaray'da kalacak mı? İtalyan basınına konuştu

26 Mart 2023 09:58 - Güncelleme : 26 Mart 2023 10:11
Zaniolo Galatasaray'da kalacak mı? İtalyan basınına konuştu

Cimbom'un İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, kötü geçen AS Roma kariyeri ve Galatasaray'daki geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray​'ın ara transferde kadrosuna kattığı İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, Roma'da geçirdiği kötü günler ve Galatasaray'daki geleceği hakkında İtalyan basınına demeç verdi.

ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Ülkenin çok satan spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, sezon sonunda Türkiye'de kalıp kalmayacağınasi lişkin  soruya "Galatasaray'da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Kimse geleceği bilemez ama Türkiye'de şampiyonluk yaşamak ve İtalya Milli Takım kadrosuna yeniden dönmek istiyorum" yanıtını verdi.

"BENİ ARABAYLA KOVALADILAR"

Zaniolo, İtalya'nın köklü kulübü AS Roma'da geçirdiği çalkantılı günler hakkında da konuştu. Roma kulübünün kendisini sadece para kazanma aracı olarak gördüğünü ifade eden ünlü futbolcu, "Orada kadro dışı kaldım ve bazı taraftarlar öfkesini benden çıkardı. Bazıları arabayla beni kovaladı, bazıları evime geldi. Taraftarlar çok kızgındı" ifadelerini kullandı.

İKİ DEVİN KISKACINDA

Öte yandan İtalyan gazetesinde Juventus​'un Zaniolo'yu takipte olduğu ve sezon sonu için bir transfer teklifinde bulunabileceği de belirtildi. Haberde "Zaniolo'nun Türkiye macerası uzun sürmeyeceki, yaza kadar bitebilir" ifadelerine yer verilirken, 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yer alan 30 milyon euroluk serbest kalma bedeli hatırlatıldı. Zaniolo için Juventus'un yanı sıra Milan​'ın da devrede olduğu öne sürüldü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...