Tgrt Haber

Zaniolo'dan ayrılık sinyali! İtalyan basınına konuştu

26 Mart 2023 17:58 - Güncelleme : 26 Mart 2023 18:10
Zaniolo'dan ayrılık sinyali! İtalyan basınına konuştu

Galatasaray'ın devre arası transferi Nicolo Zaniolo İtalyan basınına Galatasaray'daki geleceği konusunda kafa karıştıran açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde Roma​'dan Galatasaray​'a transfer olan 23 yaşındaki İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a uzun bir röportaj verdi.

''5 YIL KALACAĞIMI GARANTİ EDEMEM''

İtalya dönmek gibi bir planı olup olmadığı konusunda Zaniolo, "Bakın, geleceği kimse bilemez. Tabii ki Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini vereceğim." şeklinde konuştu. 

''BU KADAR SICAK BİR ORTAMDA OYNAMADIM''

İstanbul ve futbol kültürü hakkında konuşan İtalyan oyuncu "Futbolla yaşayan bir şehir. Taraftarlar fotoğraf ve video çekilmek istediklerinde dahi her zaman son derece nazik ve saygılılar. Stattaki atmosfer inanılmaz. Bu kadar sıcak bir ortamda oynamadım. İlk golümü attığımda uçuyormuşum gibi hissettim." şeklinde konuştu. 

''FENERBAHÇE TEKLİF YAPTI''

Zaniolo ayrıca gündemi meşgul eden Fenerbahçe​'nin teklif yaptığı iddiaları sorusunu da , "Doğru ama Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve ben onlara çoktan söz vermiştim." şeklinde cevapladı.

''MANCİNİ TAVSİYE ETTİ''

Galatasaray'a geliş sürecinde Mancini'nin etkisi konusunda İtalyan yıldız, "Oynamaya geri dönmem gerekiyordu. Roma'da beraber oynadığımız Sergio Oliveira ile konuştum. O bana burada atmosferin çok iyi olduğunu, ligin rekabetçi olduğunu söyledi. Daha sonra milli takım teknik direktörü Roberto Mancini'yi aradım ve o da bana Türkiye'ye gitmemin iyi olacağını tavsiye etti, haklıydı da." ifadelerini kullandı. 

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...