Tgrt Haber

Zeki Çelik sürprizi: Süper Lig devi devrede!

24 Temmuz 2023 16:13 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 16:19
Zeki Çelik sürprizi: Süper Lig devi devrede!

Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe, Mert Müldür transferinin istenilen aşamaya gelmemesi sonrası rotayı Roma'nın sağ beki Zeki Çelik'e çevirdi. Sarı-lacivertliler, İtalyan ekibine milli futbolcunun şartlarını sordu.

Transfer​ döneminehızlı bir giriş yapan Fenerbahçe​, şu ana kadar Edin Dzeko​, Ryan Kent​, Sebastian Szymanski​, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna kattı.

Kadrosunu güçlendirmeye devam etmek isteyen sarı-lacivertliler, özellikle 8+3 yabancı kuralı nedeniyle yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Sağ bek mevkii için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bir süredir Sassuolo'dan Mert Müldür ile ilgileniyordu.

ZEKİ ÇELİK HAMLESİ

Mert Müldür transferinde Sassuolo'nun bonservis pazarlığında katı davranmasının ardından bir başka milli futbolcu daha Kanarya'nın radarına girdi.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, Roma'nın sağ beki Zeki Çelik için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibine milli futbolcunun şartlarını sordu.

Zeki Çelik, geçen sezon Roma'da 34 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı.

Fransa'da Lille forması giydiği dönemde unutulmaz başarılar yaşayan Zeki Çelik, 2020-2021 sezonunda lig şampiyonluğu yaşadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...