Tgrt Haber

Zeki Çelik'e İtalyan devi kanca attı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2022 06:03 - Güncelleme : 31 May 2022 06:21
Zeki Çelik'e İtalyan devi kanca attı

Fransız ekibi Lille'de forma giyen ve yaşanan şampiyonlukta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Zeki Çelik ile İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın ilgilendiği öne sürüldü.

Fransa Ligue 1'de sezonu 10. sırada tamamlayan bir önceki sezonun şampiyonu Lille​'de Zeki Çelik​, yeni sezonda farklı bir takımın formasını giyebilir...

İtalyan gazeteci Gianluigi Longari'nin haberine göre; Fiorentina​, Alvaro Odriozola'nın yerine Zeki Çelik'i kadrosuna katmak istiyor.

Fiorentina'da kiralık olarak forma giyen ve Real Madrid'e dönecek Alvaro Odriozola'nın yerine bir ismi transfer etmek isteyen Fiorentina'nın Zeki Çelik ile birlikte Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Diego Dalot'un da listesinde bulunduğu belirtildi.

Lille'le geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan Zeki Çelik, bu sezon 3 farklı kulvarda 40 maçta süre alırken 3 gol ve 3 asist ile mücadele etti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...